بهترین سایت های فریلنسری برای شروع کار آزاد در هرجایی از دنیا
در فریلنسینگ به جای استخدام شدن توسط یک کارفرمای خاص، برای مشتریان مختلف به صورت پروژهای کار میکنید. اگر علاقهمند به شروع کار فریلنسری هستید، باید به دنبال بهترین سایت های فریلنسری باشید. پلتفرم های آنلاین زیادی وجود دارد که فریلنسرها میتوانند با مشتریان خود ارتباط بگیرند. در این مطلب چند سایت محبوب و معتبر برای شروع کار فریلنسری را نام میبریم.
سایت های فریلنسری خارجی
کار آزاد را میتوانید در خانه خود برای هر جایی از دنیا انجام دهید و درآمد دلاری داشته باشید. محبوبترین سایتها موارد زیر است:
Upwork: این سایت یکی از بزرگترین پلتفرم های فریلنسینگ در جهان است و طیف گستردهای از پروژه ها را در دسته بندیهای مختلف ارائه میدهد. Upwork برای فریلنسرهای با تجربه که رزومه کار قوی دارند، مناسب است.
Fiverr: این سایت فریلنسری بر روی پروژههای کوچکتر و مقرون به صرفهتر با قیمتهای از پیش تعیین شده تمرکز دارد. این سایت برای فریلنسرهای جدید یا کسانی که به دنبال کسب درآمد جانبی هستند، انتخاب خوبی است.
Freelancer: سایت فریلنسر پلتفرمی مشابه Upwork است که طیف بزرگی از زمینهها را ارائه میدهد. این سایت رابط کاربری سادهای دارد و برای فریلنسرهای جدید عالی است. همچنین هزینه کمیسیون این سایت نسبتا پایین و پلتفرم مقرون به صرفهای است.
Guru: سایت فریلنسری Guru بر روی پروژههای تخصصی در زمینههایی مانند توسعه وب، طراحی و بازاریابی تمرکز دارد. به دلیل سیستم رتبه بندی قوی خود شناخته شده است و فریلنسرهایی که دنبال کسب شهرت و اعتبار هستند و تخصص قابل توجهی دارند، میتوانند از این بستر استفاده کنند.
Toptal: این سایت شبکهای از فریلنسرهای برتر را ارائه میدهد که توسط این پلتفرم به دقت غربالگری شدهاند، یعنی حدود 3% برتر فریلنسرها. از این رو سایت توپتال برای فریلنسرهای ماهر با سطح مهارت بالا که به دنبال پروژههای چالش برانگیز و پردرآمد هستند، میتواند مورد توجه باشد.
اگر تجربه و نمونه کار قوی دارد، به سایتهای مانند Upwork و Guru مراجعه کرده و پروژههای بزرگ و پردرآمدی بدست آورید. اگر هم در ابتدای کار فریلنسینگ هستید، ممکن است بخواهید با سایتی مانند Fiverr یا Freelancer شروع کنید که پروژههای کوچکتر و ارزان تری را ارائه میدهند.
بیشتر بخوانید: چگونه از تولید محتوا کسب درآمد کنیم؟
سایت های فریلنسری ایرانی
پونیشا: پونیشا یکی از محبوبترین سایت های فریلنسینگ در ایران است که پروژههایی در تخصصهای مختلف توسط فریلنسرها ارائه میشود.
کارلنسر: کارلنسر پلتفرم دیگری برای کار فریلنسری داخلی که انتخاب خوبی برای کارهای نویسندگی، طراحی و برنامه نویسی خواهد بود.
انجام میدم: سایت انجام میدم بر روی پروژههای کوتاه مدت و فوری تمرکز دارد. این سایت برای فریلنسرهایی که به دنبال کسب درآمد سریع هستند، گزینه مناسبی است.
پارس فریلنسر: پارس فریلنسر سایتی برای خدمات فریلنسری مانند از زمینههای مانند، مالی، مهندسی، طراحی، تولید محتوا و… است.
پارس کدرز: تمرکز سایت پارس کدرز بر روی پروژههای برنامه نویسی و توسعه وب بیشتر است. از این رو برای فریلنسرهای برنامه نویس که مهارت بالایی دارند، محل خوبی گرفتن کار است.
بیشتر بخوانید: 10 ایده کسب درآمد از گوشی موبایل
ویژگی سایت های فریلنسری
هنگام انتخاب یک سایت فریلنسری، مهم است که عوامل مختلفی را در نظر بگیرید، از جمله:
نوع پروژهها
برخی از سایتها در زمینههای خاصی تخصص دارند، در حالی که برخی دیگر طیف گسترده تری از مهارتها را شامل میشوند.
مهارت و تجربه شما
همانطور که در بالا اشاره شد، سایتهایی برای فریلنسرهای باتجربهتر و همینطور برای فریلنسرهای مبتدی (تازه کار) وجود دارد. پس مطابق تجربه خود سایت مورد نظر را انتخاب کنید.
نرخ پرداختی
دستمزد در سایت های فریلنسینگ متفاوت است. برخی سایتها تا زمانی که کار تمام نشود و مشتری راضی نباشد، پرداختی ندارند. اما برخی سایتها فریلنسر به طور مستقیم با مشتری در ارتباط هست و هزینه را از او میگیرد. بنابراین شرایط پرداخت مناسب برای خود را بررسی کنید و بعد انتخاب کنید.
هزینه یا کمیسیون
معمولا سایتها از فریلنسرها برای عضویت یا انجام پروژهها هزینه دریافت میکنند. مثلاً Upwork، کارمزد کمیسیونی از هر پروژهای که به دست میآورید دریافت میکند. ولی سایتهای دیگر، مانند Fiverr، از مدل قیمت گذاری از پیش تعیین شده استفاده میکنند، یعنی شما قیمت خود را برای هر سرویس تعیین میکنید.
امنیت
از انتخاب یک سایت که دارای سیستم امنیتی قوی برای محافظت از اطلاعات شما باشد، اطمینان حاصل کنید.
سیستم رتبه بندی و بررسی
از سایتی استفاده کنید که سیستم رتبه بندی و بررسی قوی برای محافظت از شما در برابر کلاهبرداریها داشته باشد. این در پیدا کردن فریلنسرهای معتبر و مشتریان کمک میکند. به دنبال سایتهایی باشید که از سیستم بررسی تأیید شده استفاده میکنند، مثلاً نظرات فقط توسط کاربرانی که با یکدیگر کار کردهاند قابل ارسال است.
بیشتر بخوانید: پردرآمدترین مشاغل فریلنسری
شروع کار فریلنسری
اگر علاقهمند به فریلنسری هستید، چند کار وجود دارد که میتوانید، انجام دهید:
✔ مهارتهای خود را افزایش دهید. باید مهارت لازم جهت انجام پروژهها را داشته باشید.
✔ پورتفولیو بسازید. نمونههایی از کار خود را جمعآوری کنید تا مشتری از کار خود مطمئن کنید.
✔ با سایر فریلنسرها، صاحبان مشاغل و سایر افرادی که میتوانند به شما در یافتن کار کمک کنند، ارتباط برقرار کنید.
بیشتر بخوانید: چگونه با استوری با فالوور جذب کنیم؟
👈🏼 افزایش فالوور با استوری
حرف آخر
مهم است که قبل از شروع کار با کارفرما صحبت کرده، نمونه کار خود را نشان دهید و نکته یا مسئلهای هست قبل از شروع کار بیان شود.
در نهایت، بهترین راه برای پیدا کردن بهترین سایت فریلنسری برای شما، تجربه و امتحان کردن است. به یاد داشته باشید که درآمد شما در فریلنسینگ به عوامل مختلفی از جمله مهارت، تجربه، نرخ دستمزد و تلاشی شما بستگی دارد. با صبر و پشتکار میتوانید درآمد دلاری قابل توجهی از سایتهای خارجی کسب کنید.
پس همین الان در پلتفرمهای فریلنسینگ ثبت نام کنید.
آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی