فریلنسینگ چیست و چگونه یک فریلنسر شویم؟

...

یک مطالعه نشان داده است که 59 میلیون متخصص آمریکایی در سال 2023 فریلنسر بودند یعنی در حدود بیش از یک سوم نیروی کار کشورشان. دلیل فریلنسینگ 72٪ از فریلنسرها این است که آینده مالی خود را کنترل کنند.
به لطف اینترنت، پیدا کردن کارفرما و مشاغلی که به خدمات شما نیاز دارند آسان‌تر از همیشه است. شما می‌توانید برای مشتریانی که در سراسر کشور یا در سراسر جهان زندگی می‌کنند کار کنید.
اما فریلنسری چیست و چگونه و چرا فردی باید به فکر فریلنسر شدن باشد؟ در این مطلب از تعریف فریلنسینگ، اهمیت آن، تفاوت با شغل تمام وقت و بالاخره چگونه فریلنسر شویم، پرداختیم.

فهرست مطلب:

فریلنسری چیست؟
فریلنسینگ چگونه کار می‌کند؟
مزایا و معایب فریلنسری
تفاوت بین فریلنسری و شغل تمام وقت
نحوه فریلنسر شدن و موفقیت در سال 2024

سوالات متداول

فریلنسری چیست؟

ابتدا به این سوالات پاسخ دهیم. فریلنسری یا فریلنسینگ چیست؟ فریلنسر کیست؟ تا برسیم به چگونه فریلنسری را شروع کنیم؟
به زبان ساده فریلنسری، یک شغل آزاد است، یعنی رئیسی نداری و آقای خودتی.
به عنوان یک فریلنسر، شما به طور انحصاری برای هیچ شرکت خاصی کار نمی‌کنید و در نتیجه، این آزادی را دارید که در هر مکانی و زمانی فقط با یک کامپیوتر یا گوشی، اینترنت درامد کسب کنید. پس تصمیم اینکه با چه کسی و چه کاری را انجام دهید، با شماست. به فردی که کار فریلنسری می‌کند، فریلنسر می‌گویند. هر فریلنسر به اندازه مجموعه مهارت خود منحصر به فرد است.

فریلنسینگ چگونه کار می‌کند؟

شغل فریلنسری چیست

فریلنسرها کار قراردادی را به صورت پاره وقت یا تمام وقت انجام می‌دهند و اغلب قبل از شروع پروژه قراردادی امضا می‌کنند. با فریلنسینگ، مشتری بسته به توافق، به ازای هر پروژه، هر کار یا ساعت پرداخت می‌کند. پروژه‌های فریلنسری معمولاً شامل وظایف کوتاه‌مدت هستند، اگرچه مشتریان راضی معمولاً کارهای بعدی خود را به فریلنسری که تجربه خوبی داشته، درخواست می‌کنند.

برخی از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری ، حسابداری، مشاوره کسب و کار، برنامه نویسی و طراحی گرافیکی است.
47 درصد فریلنسرها خدمات مبتنی بر دانش از جمله بازاریابی و برنامه نویسی ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: راه های کسب درآمد با موبایل

مزایا و معایب فریلنسری

مزایا و معایب فریلنسری

آزادکاری یا فریلنسری مثل همه شغل‌ها مزایا و معایبی دارد:

مزایا فریلنسری:

✔ به عنوان یک فریلنسر، می‌توانید ساعات کاری خود را انتخاب کنید و تصمیم بگیرید که چه زمانی و کجا کار کنید. به عنوان مثال، می‌توانید از خانه یا زمانی که در ساحل هستید کار کنید. انعطاف پذیری فریلنسینگ به مدیریت کار و زندگی کمک می‌کند.

✔ انتخاب مشتری و پروژه‌ها به عنوان فریلنسر به شما امکان می‌دهد پروژه‌هایی را انتخاب کنید که با مهارت‌ها و علایق شما مطابقت دارند. همچنین مشتریانی را انتخاب کنید که با معیارهای شما مطابقت دارند.

✔ معمولاً خودتان نرخ کار را به عنوان یک فریلنسر تعیین می‌کنید. میزان کاری که می‌توانید روزانه یا هفتگی انجام دهید عامل دیگری است که احتمالاً درآمد شما را تعیین می‌کند.

✔ این فرصت را دارید که روی پروژه‌های تخصصی تر کار کنید و تجربه بیشتری در زمینه‌های موضوعی کسب خواهید کرد.

✔ روابط معناداری با کسب و کارها از سراسر جهان می‌توانید ایجاد کنید.

معایب فریلنسینگ:

باز هم مانند هر کاری، در کنار مزیت‌ها، معایبی هم وجود دارد، که فریلنسری هم از آن غافل نیست:

✔ انزوا و تنهایی:
برخلاف شغل پاره وقت یا تمام وقت، داشتن یک کسب و کار آزاد ممکن است احساس تنهایی کند، به خصوص اگر از راه دور کار می‌کنید. اگر در تعاملات روزمره با همکاران در یک محیط کاری پیشرفت کنید، ممکن است فریلنسینگ خیلی هم جالب نباشد.
✔ امنیت شغلی نامشخص:
فریلنسری به این صورت است که ممکن است در برخی موارد بیشتر از آنچه فکر کنید، کار داشته باشید، اما در مواقع دیگر پروژه نداشته باشید.
✔تمام مسئولیت کار با شماست:
مسئولیت‌های اداری به عنوان رئیس خود، باید اسناد قانونی، صورتحساب، بازاریابی و سایر وظایف اداری مربوطه را انجام دهید. این مسئولیت‌ها ممکن است نیاز به دانش قابل توجهی از حسابداری، مقررات مالیاتی خوداشتغالی، و فناوری اداری داشته باشد و از حوزه تمرکز شما زمان ببرد.
✔ بدون مزایای کارفرما:
به عنوان یک فرد خوداشتغال، کارفرمایی ندارید که به بیمه درمانی و سایر مزایا که اغلب با شغل تمام وقت مرتبط است کمک کند.

بیشتر بخوانید: بهترین سایت های کسب درامد اینترنتی

تفاوت بین فریلنسری و شغل تمام وقت

ویژگی های یک فریلنسر

فریلنسینگ برای همه مناسب نیست. اما برای برخی، کار به عنوان یک فریلنسر و تلاش برای ایجاد یک کسب و کار موفق می‌تواند منجر به زندگی کاری رضایت بخش تر شود. انتخاب ایده آل بین کار فریلنسری و تمام وقت بستگی به ملاحظات فردی در مورد آنچه مهم است دارد. این تفاوت‌های اصلی به شما کمک کند بهترین تصمیم را برای موقعیت شخصی خود بگیرید:

♦ داشتن یک شغل تمام وقت به این معنی است که شما وظایف خاصی را در ساعات کاری تعیین شده انجام می‌دهید. شما همچنین معمولاً مسئولیت های تعیین شده ای دارید. اما انعطاف پذیری شما در فریلنسری این اجازه را می‌دهد که در هر زمان، بسته به ترجیحات یا شرایط خود، کار کنید. و می‌توانید مشتریان و پروژه های خود را انتخاب کنید.


♦ برخلاف استخدام تمام وقت، فریلنسری می‌تواند کمی غیرقابل پیش بینی باشد و برنامه ریزی برای آینده را دشوارتر کند. کارمند تمام وقت دارای درآمد و برنامه کاری ثابت و قابل پیش بینی هستند که برنامه ریزی برای ملاحظات مالی آینده را آسان‌تر می‌کند.

♦ همانطور که گفتیم، فریلنسر مزایای مثل زمان مرخصی با حقوق، برنامه‌های بازنشستگی، بیمه درمانی و مرخصی استعلاجی ندارند. مزایا، مانند تعطیلات با حقوق، بیمه درمانی، و… مزیت قابل توجهی از شغل‌های تمام وقت هستند.

♦ در فریلنسری انگیزه بسیار مهم است، تا کار را ادامه دید. اما به عنوان یک کارمند تمام وقت، از شما انتظار می‌رود که استانداردهای عملکرد خاصی را برای کسب افزایش حقوق یا ارتقاء کسب کنید.

♦ فریلنسرها کنترل بیشتری بر تعیین درآمد خود دارند، زیرا نرخ و ساعات کاری خود با آنهاست. درآمد یک کارمند تمام وقت معمولاً با ساختار حقوق و سیاست های کارفرما تعیین می‌شود.

♦ فریلنسرهای با تجربه این فرصت را دارند که با چندین برند در سراسر جهان کار کنند تا شبکه حرفه‌ای خود را گسترش دهند. برخلاف فریلنسرها، کارمندان معمولاً محدود به کار با یک شرکت هستند که ممکن است قرار گرفتن آنها در معرض صنایع یا مشتریان مختلف را محدود کند.

♦ فریلنسرها ممکن است کمبود حمایت اجتماعی و فرصت‌های همکاری را تجربه کنند، زیرا اغلب از راه دور کار می‌کنند. کارمندان معمولاً فرصت‌های بیشتری برای تعاملات حضوری با همکاران خود دارند که به آنها در ایجاد روابط کاری قوی کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: 18 شغل آنلاین پرطرفدار

نحوه فریلنسر شدن و موفقیت در سال 2024

چگونه فریلنسر شویم؟ و چگونه پروژه فریلنسری بگیریم؟
اگر به فکر شروع یک حرفه فریلنسری هستید، باید چند چیز را در نظر داشته باشید، از جمله تعیین جایگاه خود و ایجاد یک پورتفولیوی قوی. این 9 نکته را در نظر بگیرید که می‌تواند به شما کمک کند خود را به عنوان یک فریلنسر موفق معرفی کنید.

1- صنعت یا جایگاه خود را تعریف کنید

تخصص یا زمینه مورد علاقه خود را انتخاب کنید که با آن آشنایی یا مهارت دارید. انتخاب یک مهارت خاص به شما کمک می‌کند تا تلاش خود را در یک زمینه متمرکز کنید و به عنوان متخصص شناخته شوید. به عنوان مثال، اگر شما یک فریلنسری طراح گرافیک هستید، ممکن است بخواهید در ایجاد لوگو یا طراحی وب سایت تخصص داشته باشید.

2- یک نمونه کار برای به نمایش گذاشتن کار خود بسازید

ساختن نمونه کارها، مهارت و تخصص شما را به مشتریان بالقوه نشان می‌دهد. مطمئن شوید که بهترین کار، پروژه‌هایی که انجام داده‌اید و توصیه‌های مشتریان راضی را شامل می‌شود. اگر کار قبلی برای نمایش ندارید، همچنان می‌توانید با مشارکت در پروژه‌ و ایجاد پروژه‌های شخصی که خلاقیت و مهارت‌های حل مسئله شما را به نمایش می‌گذارد، یک نمونه کار بسازید.

3- نرخ‌های خود را تعیین کنید

اطمینان حاصل کنید که قیمت خدمات شما معقول و منصفانه است. نرخ‌های شما ممکن است به تجربه، مهارت‌ها و نوع کاری که روی آن کار می‌کنید نیز بستگی داشته باشد. قبل از شروع هر پروژه مطمئن شوید که نرخ های خود را به طور واضح به مشتریان خود اعلام کرده‌اید.

4- از رسانه‌های اجتماعی برای تبلیغ خدمات فریلنسری خود استفاده کنید

شبکه اجتماعی یک راه عالی برای دستیابی به مخاطبان گسترده برای تبلیغ خدمات فریلنسینگ شما هستند. شما می‌توانید از پلتفرم‌های حرفه‌ای مانند لینکدین برای تبلیغ کار خود و ایجاد یک برند شخصی استفاده کنید. همچنین می‌توانید به گروه‌های فریلنسری بپیوندید تا با مشتریان و متخصصان در صنعت خود ارتباط برقرار کنید.

5- به طور مداوم مهارت و دانش خود را بهبود بخشید

یادگیری مداوم شما را قادر می‌سازد تا بهترین خدمات را برای مشتریان خود ارائه دهید. می‌توانید مقالات مرتبط را بخوانید یا دوره‌های آنلاین را بگذرانید تا از آخرین روندها و فناوری‌ها مطلع شوید. به عنوان مثال، اگر شما یک بازاریاب رسانه‌های اجتماعی فریلنسینگ هستید، برای بهبود مهارت‌های خود، دوره های بازاریابی دیجیتال را در نظر داشته باشید.

6- انتظارات روشنی را با مشتریان خود تعیین کنید

تعیین انتظارات و مرزهای واضح با مشتریان تضمین می‌کند که هر دو طرف در یک صفحه هستند. شما باید در دسترس بودن، ضرب‌الاجل‌ها و الزامات پروژه خود را برای جلوگیری از ارتباط نادرست اعلام کنید. یک طراح وب فریلنسر که برای ایجاد یک وب سایت برای مشتری استخدام شده است، به مشتری اطلاع می‌دهد که چه زمانی می‌تواند انتظار دیدن اولین پیش نویس‌های طراحی را داشته باشد و طبق آن برای وب سایت تکمیل شده توافق کند.

7- به تمام سوالات مشتری به سرعت و حرفه‌ای پاسخ دهید

ارتباط سریع و حرفه‌ای در کار فریلنسری به شما کمک می‌کند تا رابطه خوبی با مشتریان خود ایجاد کنید. شما باید به تمام سوالات مشتری به موقع پاسخ دهید و پاسخ‌های واضح و مختصر به سوالات مشتری ارائه دهید، که به ایجاد اعتماد و اعتبار در خدمات شما کمک کرده و شانس تکرار پروژه‌های آتی را افزایش دهد.

8- کار را مدیریت کنید

منظم ماندن به شما کمک می‌کند تا کار با کیفیت بالا را به موقع و در حد بودجه انجام دهید. یکی دیگر از جنبه های مهم فریلنسری خدمات به مشتریان است. ممکن است به عنوان یک فریلنسر فکر کنید که کسی جز خودتان نیست که به او پاسخ دهد، اما اشتباه نکنید! هنگامی که شما خود اشتغال هستید، خدمات مشتری می‌تواند کسب و کار فریلنسری شما را ایجاد یا شکست دهد. تبلیغات شفاهی مثبت و نقدهای خوب اغلب می‌تواند بهترین راه شما برای تولید کار جدید باشد. با ایجاد روابط با خدمات عالی به مشتریان، می‌توانید شروع به ایجاد یک لیست مداوم از مشتریان کنید که پایه‌ای قوی برای کسب و کار رو به رشد شما خواهد بود.

بیشتر بخوانید: چگونه از یوتیوب کسب درآمد کنیم؟

سوالات متداول

درآمد شغل فریلنسری چقدر است؟
سوال مهم هر شغل و کسب و کار این است که چقدر درامد دارد؟ یا، چگونه بفهمیم که برای خدمات فریلنسری خود چه هزینه‌ای باید دریافت کرد؟ مبلغ دریافتی شما بسته به نوع کار فریلنسری و مهارت شما دارد. می‌توانید وارد سایت‌های فریلنسری شوید و هزینه کارها را دریابید.

ویژگی های یک فریلنسر خوب چیست؟
بر خلاف بسیاری از مشاغل که در آن‌ها به صورت ساعتی وارد و خارج می‌شوید یا با حقوق یا پورسانت کار می‌کنید، فریلنسینگ مستلزم آن است که برنامه‌ریزی خوبی برای انجام وظایف خود داشته باشید. بنابراین مهارت‌های مدیریت زمان برای موفقیت فریلنسری حیاتی است. هرچه در مدیریت زمان خوب شاید، پول بیشتری به دست خواهید آورد. ویژگی های یک فریلنسر خوب ارائه خدمات با کیفیت بالا به موقع است.

حرف آخر
تمام مهارت های خود، چیزهایی که در آنها مهارت دارید و تجربیات خود را در نظر بگیرید. آیا در ریاضی استعداد دارید؟ آیا تولید محتوا متنی یا ویدئویی بلدید؟ یا هر کاری که دیگران به مهارت شما نیاز دارند. دنبال سایت های فریلنسری باشید تا با مشتریان خود ارتباط بگیرید. جایگاه خود را بشناسید، پروژه هایی را که می‌خواهید انتخاب کنید.

کامنت بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *